Konfirmationsmenuer 2016:

Forretter:

        

Italiensk tapas tallerken med:
 
  • Chorizzo med bagte peberfrugter og sorte oliven
  • Saltmandler
  • Parmaskinke med cantelope melon
  • Dadler i baconsvøb
  • Hjemmelavet fetamos og tomattabanade
  • Langtidshævet flutes
    • Pr. couv. 59,-



Klassisk tunmousse med:
 
  • Store rejer
  • Rød cremet dressing
  • Sprød salat
  • Langtidshævet flutes
    • Pr. couv. 59,-



Spændende Mad's tunmousse med:
 
  • Tigerrejer stegt med mixpeber og hvidløg
  • Sprøde salater
  • Persille og blomster
  • Langtidshævet brød
    • Pr. couv. 59,-



Spændende Mad's rejecocktail med:
 
  • Store kutterejer
  • Grapefrugt
  • Chili
  • Avokado
  • Persille
  • Langtidshævet flutes
    • Pr. couv. 59,-
 


Rejecocktail anrettet i fine glas med:
 
  • Store rejer
  • Grønne asparges
  • Tomater
  • Citron
  • Cremet dressing
  • Langtidshævet brød
    • Pr. couv. 59,-




Buffeter:


Buffet 1 "lidt Italiensk"
 
  • Opkrydret rosastegt og mør oksefilet fra Højslev slagteren
  • Kyllinge indefilet stegt i pose med soltørret tomat, hvidløg og persille
  • Små ovnstegte kartofler med persille
  • Fantastisk Lime pebersauce
  • Pastasalat af frisk spinatpasta marineret i bagt peberfrugte dressing med bredbladet persille og sprød parmaskinke
  • Babyspinat salat med fine ærter, feta og langtidsbagte gulerødder
  • Dressing af Morsø rapsolie
    • Pr. couv. 165,-


Buffet 2 "lidt traditionel"
 
  • Opkrydret smagfuld okseroast fra Højslev slagteren stegt med persille
  • Svinekam med bacon
  • Kartoffelgratin
  • Broccolisalat med rosiner, rødløg, ristede solsikkekerner og bacon i hvid dressing
  • Romaine-iceberg-rucolasalat med forårsløg, ærter, agurk og sherrytomater
  • Dressing af Morsø rapsolie
    • Pr. couv. 165,-



Buffet 3 "Lidt Middelhav"
 
  • Flanksteak af Irsk Angus kvæg fra Højslev Slagteren stegt med hvidløg, persille og oregano
  • Svinemørbrad stegt i pose med yoghurt, oregano og hvidløg
  • Små saltstegte kartofler med skræl og med persilledrys
  • Skøn pikant sauce med fløde
  • Frisk båndpasta i dressing med hvid balsamico, Morsø rapsolie, forårsløg, bredbladet persille og blå drue
  • Sprød fliget ærteiceberg, egebladsalat med syltede rødløg, dild, forårsløg, fine ærter, blomster og Dressing af Morsø rapsolie
    • Pr. couv. 165



Buffet 4 "Lidt Græsk"
 
  • En helt fantastisk stifado/græsk oksegryde med mør oksekød i store tern i en skøn sauce med hvidløg
  • Kyllinge inderfilet stegt i pose med græsk krydderi
  • Små saltstegte kartofler med skræl og med persilledrys
  • Hjemmelavet tzatziki med agurk og hvidløg
  • Marinerede solmodne tomater, hele stegte champigon, peberfrugt, feta og rødløg med frisk basilikum
    • Pr. couv. 165,-



Buffet 5 "Den kolde"
 
  • Opkrydret rød og mør okseroast fra Højslev slagteren stegt i pose som pulled beef, vendt med syltede rødløg og rosenpeber anrettet på salat af radiccio og frisee
  • Små kartofler i cremefraishe dressing med bredbladet persille, forårsløg, grov sennep, kapers og rødløg
  • Frisk tortelline med rigotta-spinatfyld vendt med bredbladet persille, forårsløg, grøn drue, baby spinat og Morsø rapsolie
  • Sprød fliget ærteiceberg, egebladsalat med blåbær, dild,forårsløg, fine ærter, blomster og Dressing af Morsø rapsolie
  • Fossaciabrød
    • Pr. couv. 165,-



Langtidshævet land -og pampasbrød til buffet.
         Pr. couv. 7,-

 


Desserter:
  • Hjemmelavet Italiensk islagkage af hvid chokolade på bastognebund, pyntet med friske bær og jordbærskum
    • Pr. couv. 55,-
 
 
  •  Lun æbletærte bagt med kanel, hasselnødder og marcipan med græsk vaniljecreme
    • Pr. couv. 55,-
 
 
  • Isbar med hjemmelavet vanilje, chokolade, jordbær og lakridsis
  • Hjemmelavet jordbærsauce og topping
    • Pr. couv. 55,-
 



Kontakt os på: Mobil:24606260 eller
mail@spaendendemad.dk 

Ret til ændringer forbeholdes. 
 
Spændende Mad | Søndergade 20, Jebjerg | 7870 Roslev | Tlf.: 24606260 | mail@spaendendemad.dk