Konfirmationsmenuer 2016:
Forretter:
Italiensk tapas tallerken med:
- Chorizzo med bagte peberfrugter og sorte oliven
- Saltmandler
- Parmaskinke med cantelope melon
- Dadler i baconsvøb
- Hjemmelavet fetamos og tomattabanade
- Langtidshævet flutes
Klassisk tunmousse med:
- Store rejer
- Rød cremet dressing
- Sprød salat
- Langtidshævet flutes
Spændende Mad's tunmousse med:
- Tigerrejer stegt med mixpeber og hvidløg
- Sprøde salater
- Persille og blomster
- Langtidshævet brød
Spændende Mad's rejecocktail med:
- Store kutterejer
- Grapefrugt
- Chili
- Avokado
- Persille
- Langtidshævet flutes
Rejecocktail anrettet i fine glas med:
- Store rejer
- Grønne asparges
- Tomater
- Citron
- Cremet dressing
- Langtidshævet brød
Buffeter:
Buffet 1 "lidt Italiensk"
- Opkrydret rosastegt og mør oksefilet fra Højslev slagteren
- Kyllinge indefilet stegt i pose med soltørret tomat, hvidløg og persille
- Små ovnstegte kartofler med persille
- Fantastisk Lime pebersauce
- Pastasalat af frisk spinatpasta marineret i bagt peberfrugte dressing med bredbladet persille og sprød parmaskinke
- Babyspinat salat med fine ærter, feta og langtidsbagte gulerødder
- Dressing af Morsø rapsolie
Buffet 2 "lidt traditionel"
- Opkrydret smagfuld okseroast fra Højslev slagteren stegt med persille
- Svinekam med bacon
- Kartoffelgratin
- Broccolisalat med rosiner, rødløg, ristede solsikkekerner og bacon i hvid dressing
- Romaine-iceberg-rucolasalat med forårsløg, ærter, agurk og sherrytomater
- Dressing af Morsø rapsolie
Buffet 3 "Lidt Middelhav"
- Flanksteak af Irsk Angus kvæg fra Højslev Slagteren stegt med hvidløg, persille og oregano
- Svinemørbrad stegt i pose med yoghurt, oregano og hvidløg
- Små saltstegte kartofler med skræl og med persilledrys
- Skøn pikant sauce med fløde
- Frisk båndpasta i dressing med hvid balsamico, Morsø rapsolie, forårsløg, bredbladet persille og blå drue
- Sprød fliget ærteiceberg, egebladsalat med syltede rødløg, dild, forårsløg, fine ærter, blomster og Dressing af Morsø rapsolie
Buffet 4 "Lidt Græsk"
- En helt fantastisk stifado/græsk oksegryde med mør oksekød i store tern i en skøn sauce med hvidløg
- Kyllinge inderfilet stegt i pose med græsk krydderi
- Små saltstegte kartofler med skræl og med persilledrys
- Hjemmelavet tzatziki med agurk og hvidløg
- Marinerede solmodne tomater, hele stegte champigon, peberfrugt, feta og rødløg med frisk basilikum
Buffet 5 "Den kolde"
- Opkrydret rød og mør okseroast fra Højslev slagteren stegt i pose som pulled beef, vendt med syltede rødløg og rosenpeber anrettet på salat af radiccio og frisee
- Små kartofler i cremefraishe dressing med bredbladet persille, forårsløg, grov sennep, kapers og rødløg
- Frisk tortelline med rigotta-spinatfyld vendt med bredbladet persille, forårsløg, grøn drue, baby spinat og Morsø rapsolie
- Sprød fliget ærteiceberg, egebladsalat med blåbær, dild,forårsløg, fine ærter, blomster og Dressing af Morsø rapsolie
- Fossaciabrød
Langtidshævet land -og pampasbrød til buffet.
Pr. couv. 7,-
Desserter:
- Hjemmelavet Italiensk islagkage af hvid chokolade på bastognebund, pyntet med friske bær og jordbærskum
- Lun æbletærte bagt med kanel, hasselnødder og marcipan med græsk vaniljecreme
- Isbar med hjemmelavet vanilje, chokolade, jordbær og lakridsis
- Hjemmelavet jordbærsauce og topping
Kontakt os på: Mobil:24606260 eller
mail@spaendendemad.dk
Ret til ændringer forbeholdes.
|