Vildt buffet
- Udbenet Rådyr kølle stegt med hele enebær, barderet med røget spæk.
- Luftig Ovnbagt kartoffelmos med hasselnøddeflager
- Kraftig vildtsauce smagt til med ribs og gorgonzola
- Smørbraiserede Fine ærter med persille
- Iceberg - feldsalat med syltede rødløg, hele ristede champignon, flager af høvlet parmesan og ristede valnødder.
- Olivenolie dressing
- Gulerodsbånd marineret med hvid balsamico, bredbladet persille og soltørrede tranebær.
Pr couv 165,-
Ekstra
Ved kød af min. 20 couverter Vildt buffet:
Lun bær crumble bagt med rørsukker og hel vanilie serveret med rørt is
Pr couv 20,- (normalpris 49,-)
Buffet en kold dag:
- Opkrydret okseroast stegt i pose som pull beef.
- Svinefilet stegt med bacon og frisk timian.
- Grov rodfrugtkage bagt med sesamdrys.
- Små saltstegte kartofler med bredbladet persille.
- En fantastisk barberquesauce.
- Gulerodsbånd marineret med hvid balsamico, bredbladet persille og soltørrede tranebær.
- Iceberg - feldsalat med frisk pære, ristede østershatte, flager af høvlet parmesan og ristede valnødder.
Pr. couv. 165,-
Ekstra
Langtidshævet landbrød. - pampasbrød. Pr. couv. 7,-
Middelhav buffet:
- Kødkvæg flanksteak stegt med hvidløg, persille og oregano.
- Kyllinge inderfilet stegt i pose med soltørret tomat, basilikum og persille.
- Citron-parmesanfløde sauce smagt til med trøffelolie.
- Små saltstegte kartofler med olivenolie. Persilledrys.
- Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, bananskalotteløg, bredbladet persille og ristede pinjekerner.
- Frisk lys båndpasta i dressing med hvid balsamico og Morsø Rapsolie, forårsløg, bredbladet persille og blå drue.
- Romaine-iceberg -rucolasalat med vandmelon, rødløg, smuldret feta, bredbladet persille,oliven og ristede pinjekerner.
Pr. couv. 165,-
Ekstra
Langtidshævet landbrød. - pampasbrød. Pr. couv. 7,-
Vinterbuffet nr 2:
- Braiseret smagfuld oksesteg med knust peber, frisk laurbærog peberrod. (Et fantastisk stykke kød, der smager!.)
- Marcos bayonneskinke kogt i hø og anrettet med hø.
- Braiseret hel spinat i fløde smagt til med grov sennep.
- Gulerødder langtidsstegt i ovn med timian.
- Ovnstegte små kartofler med persille.
- Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, bananskalotteløg, bredbladet persille og ristede pinjekerner.
Pr.couv. 162,-
Ekstra
Langtidshævet landbrød. - pampasbrød. Pr. couv. 7,-
Stor buffet:
- Opkrydret mør og rød okse roast stegt med persille.
- Kyllingeinderfilet stegt i pose med soltørret tomat, basilikum og persille.
- Fine grønne kinabønner braiseret med sesamolie, ristede østershatte (svampe), bredbladet persille og forårsløg.
- Små kartofler i flødesauce med, rødløg, kapers, bredbladet persille og Læsø Saltsyde sennep.
- Hel hvede med bredbladet persille, forårsløg, grøn drue og baby spinat og ristede hasselnøddeflager.
- Sprød fliget ærteiceberg, egebladsalat med blåbær, dild, forårsløg, fine ærter,blomster og Morsø rapsoliedressing.
Pr. couv. 165,-
Ekstra
Langtidshævet landbrød. - pampasbrød. Pr. couv. 7,-
Forårs buffet:
- Kødkvæg flanksteak krydret med peber mix.
- Svinemørbrad stegt i pose med madagasgar peber.
- Små kartofler i flødesauce med sennepskorn, forårsløg, rødløg, kapers og bredbladet persille.
- Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, bananskalotteløg, bredbladet persille og ristede pinjekerner.
- Sprød fliget ærte iceberg, egebladsalat med blåbær, dild, forårsløg, fine ærter, ristede hele hasselnødder, hjemmelavede crutons og blomster. Bornholmsk rapsoliedressing.
Pr. couv. 159,-
Ekstra
Langtidshævet landbrød. - pampasbrød. Pr. couv. 7,-
Spansk buffet
- Opkrydret lammeculotte stegt med hele hvidløg
- Kyllingefilet viklet og stegt med tørret skinke og rød pesto.
- Saltstegte kartofler med bredbladet persille og parmesandrys.
- Ratatouille med peberfrugter, rødløg, squash, aubergine og tomat.
- Romaine ruccola salat med perlemozerella, saltoliven, ristede hele champigon og sherrytomat. Olivenoliedressing.
Pr. couv. 169,-
Ekstra
Langtidshævet landbrød. - pampasbrød. Pr. couv. 7,-
Sydlandske buffet:
- Islandsk lammekølle med bagte hvidløg.
- Opkrydret oksefilet.
- Østershatte, champignon og squashstave i fløde med friske krydderurter.
- Ovnstegte små kartofler med persille.
- Marinerede solmodne tomater, hele stegte champigon, peberfrugt, friske artiskokblade
- og rødløg med frisk basilikum.
- Romaine-rucola-salat med friske krydderurter, smuldret feta og ristede pinjekerner. Olivenoliedressing.
- Rive parmesan. Balsamico på flaske.
- Oliven. Olivenolie på flaske.
- Frisk citron.
Pr. couv. 169,-
Ekstra
Langtidshævet landbrød. - pampasbrød. Pr. couv. 7,-
Italienske buffet:
- Krydret oksefilet.
- Svinemørbrad på italiensk stegt i pose med yoghurt, oregano, persille og hvidløg.
- Fine grønne kinabønner braiseret med sesamolie, ristede østershatte (svampe), bredbladet persille og forårsløg.
- Små ovnstegte kartofler med persilledrys.
- Citron- parmesanflødesauce smagt til med trøffelolie.
- Frisk lys båndpasta I dressing med hvid balsamico og Morsø Rapsolie, forårsløg, bredbladet persille og blå drue.
- Romaine-iceberg -rucolasalat med vandmelon, rødløg, smuldret feta, bredbladet persille, oliven og ristede pinjekerner.
Pr. couv. 165,-
Ekstra
Langtidshævet landbrød. - pampasbrød. Pr. couv. 7,-
Græsk buffet:
- En helt fantastisk stifado / græsk oksegryde med mør oksekød i store tern i en
- skøn sauce med hvidløg.
- Let sprængt kalkunbryst med zerranoskinke og stegt i pose med gyros.
- Små ovnstegte kartofler med persilledrys.
- Hjemmelavet tzatziki med agurk og hvidløg. - humus med tahina.
- Græsk salat med tomater, agurk, oliven, feta, rødløg og olivenoliedressing.
Pr. couv. 162,-
Ekstra
Langtidshævet landbrød. - pampasbrød. Pr. couv. 7,-
Sommer buffet:
- Opkrydret mør og rød okse roast stegt med persille.
- Marcos hjemmelavede kroskinke kogt i enghø og anrettet med hø. (gl. fransk opskr.)
- Slikærter braiseret med persille og hasselnøddeflager.
- Nye kartofler med forårsløg og bredbladet persille.
- En cremet lys krydderurtesauce med purløg og basilikum.
- Frisk lys båndpasta I dressing med hvid balsamico og Morsø Rapsolie, forårsløg, bredbladet persille og blå drue.
- Sommer salat med hovedsalat, babyspinat, friske jordbær, rødbedeblade, purløg og friske asparges. Pyntet med ristede mandelflager og friske rosenblade. Bornholmsk rapsoliedressing.
Pr. couv. 165,-
Ekstra
Langtidshævet landbrød. - pampasbrød. Pr. couv. 7,-
Alt vil komme flot opsat på vore opsatser, træfade, store italienske fade og smukke metalfade.
Vi er også rigtig gode til de traditionelle danske retter. Se alle de nye menuer, vi har lagt ud på Klassiske retter.
Ret til ændringer forbeholdes.
|